Flip book element

Sleutelhanger TicTacToe

 4,95

Ontdek onze 3D-geprinte Sleutelhanger TicTacToe: uniek, gepersonaliseerd, en perfect voor elke gelegenheid!

Lees meer

Letterpop!

 2,95

Ontdek Letterpop, de perfecte combinatie van innovatie en personalisatie in een 3D-geprinte sleutelhanger. Kies uit diverse kleuren, geniet van zijn lichtgewicht en duurzaamheid, en geef een uniek cadeau dat stijl toevoegt aan elke sleutelbos.

Lees meer

Coolste Bedankje

 1,50

Geef de juf of meester een praktisch en origineel bedankje met een koelelement en gepersonaliseerde sticker. Kies uit wit, zwart of grijs voor de sticker en voeg een speciale boodschap toe. Budgetvriendelijk en perfect voor zomerse verfrissingen! Laat ze weten dat ze de coolste zijn!

Let op!

De koelelementen worden geleverd in een willekeurige kleur.
Wel is het mogelijk je voorkeur op te geven.

Lees meer

Markeerstiften | Bedankt voor het kleurrijke schooljaar!

 2,95

Bedank de meester of juf aan het einde van het schooljaar met onze kleurrijke markeerstiften. Een praktisch en persoonlijk cadeau dat hen herinnert aan een fantastisch en kleurrijk schooljaar.

Lees meer

NaamGraaf 3D Sleutelhanger

 3,95

Ontdek de veelzijdige NaamGraaf 3D Sleutelhanger: een gepersonaliseerde, duurzame en stijlvolle toevoeging die jouw naam en identiteit laat schitteren.

P.s.
3D-printen kan kleine onvolkomenheden hebben. Zie afbeeldingen ter referentie.

 

Lees meer

Wandklok | Bedankt voor al je tijd!

 8,95

Op zoek naar een uniek bedankcadeau voor de meester of juf? Ontdek onze gepersonaliseerde wandklok met een speciaal ontwerp!

.

Lees meer

FanTastisch Schooljaar

 7,95

Geef je meester of juf een onvergetelijk afscheid met de FanTastisch Schooljaar tas. Deze duurzame, stijlvolle katoenen tas, bedrukt met een hartverwarmende boodschap, is het perfecte geschenk om je dankbaarheid te tonen voor een fantastisch schooljaar.
Lees meer

Gehaakte Figuurtjes Potjes

 7,50

Betover je geliefden met onze unieke geschenken: glazen potjes met handgemaakte gehaakte figuurtjes, perfect voor elke speciale gelegenheid. Ontdek de charme en veelzijdigheid van deze betoverende creaties vandaag nog!

Artikelnummer: 3461 Categorieën: , ,
Lees meer

Create a Flip Book for any product category. You can also select custom posts.